STENENORAKEL

Het Siberische stenenorakel is een ritueel afkomstig uit het sjamanisme, de oudste spirituele stroming op deze aarde.  Het sjamanisme gaat er vanuit dat we hier op de wereld zijn om te leren. Het orakel geeft antwoord op allerlei vragen, welke een positieve bijdrage leveren aan je leven en je levenslessen. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en het helpt je verder te gaan op je eigen pad in de goede richting.

Het stenenorakel is er voor iedereen die antwoorden zoekt op vragen waar hij of zij mee rondloopt, die een steuntje in de rug kan gebruiken in een bepaalde situatie of die gewoon nieuwsgierig is wat de geestenwereld voor informatie over te brengen heeft voor hem of haar.

Een sessie met het stenenorakel duurt ongeveer 1 a 1,5 uur en kost € 45,-.

ACTIE: Kom samen orakelen!
Tot 21 maart 2017 ben je welkom voor het stenenorakelen met z’n tweeën. Om de beurt breng je een vraag ter tafel of laat je je gewoon verrassen wat het universum je te vertellen heeft.
Je betaalt samen geen € 90,- maar € 80,- en krijgt er allebei na afloop een steentje bij cadeau.

Het stenenorakel is ook inzetbaar tijdens bijeenkomsten, bijvoorbeeld een verjaardag of een vriendinnendag. Individueel worden dan om de beurt kortere sessies gehouden met de aanwezigen. Prijs in overleg.

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor een sessie van het Siberisch Stenenorakel.

Lees hier en hier de ervaringsverhalen van cliënten die een stenenorakel hebben gedaan.