SNOEPREISJE PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer:       6 april  t/m 11 april 2018
Waar:               Centro Punto de Luz | Andalusië | Spanje
Prijs:                € 760,- (de prijs is € 710,- met vroegboekkorting wanneer je vóór 15 januari 2018 boekt)
Aanmelden:  Stuur een e-mail naar datisanderekoek@outlook.com

ALL INCLUSIVE
* Vijf overnachtingen met eigen kamer, badkamer en een prachtig uitzicht.
In Centro Punto de Luz , een plek in de bergen waar liefde de tafel dekt en je wordt ondergedompeld in warmte, gastvrijheid en de natuur.
* Transfer van en naar het vliegveld in Malaga. Aansluitend op je vluchten wordt je met een taxi opgehaald en weggebracht.
* Drie maaltijden per dag. Het eten wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en met liefde bereid.
* Alle recepten van het eten dat je deze week nuttigt.
* Onbeperkt bronwater, koffie, thee en fruit.
*
Een inspirerend programma met dagelijks workshops en coaching rondom voeding voor je  lichaam en leven vanuit je hart.
* De ruimte om vragen te stellen of te sparren met ons.
* De vrijheid om iedere dag te doen wat voor jou past en waar jij behoefte aan hebt. Van een boek lezen en uitkijken over de prachtige bergen tot deelnemen aan wandelingen, yoga en andere activiteiten. Alles is goed. Het is jouw snoepreisje!

BIJKOMENDE KOSTEN
*
Vliegticket
* Je kunt naar wens massages en behandelingen ter plekke reserveren.
* Drank anders dan koffie/thee/water.

VLUCHTGEGEVENS
Je kunt het voordeligst vliegen naar Malaga met Transavia. Daarbij kun je kiezen om te vertrekken vanaf Schiphol of Eindhoven Airport.

Heenreis vrijdag 6 april, Amsterdam-Malaga 16.50-19.50 uur (Transavia)
Terugreis woensdag 11 april, Malaga-Amsterdam 20.05-23.10 uur (Transavia)

Heenreis vrijdag 6 april, Eindhoven-Malaga 16.15-19.20 uur (Transavia)
Terugreis woensdag 11 april, Malaga –Eindhoven 20.25-23.20 uur (Transavia)

Deze vluchten sluiten aan bij de transfers die wij voor je regelen en bij het programma van het snoepreisje. Je dient de vliegtickets wel zelf te boeken.

BEGELEIDING
Dit snoepreisje wordt begeleid door de volgende drie professionals:

Rianne van den Heuvel | Andere Koek | Creatieve Chef
Klein Geluk Inspirator | Coach | Wakkert graag vuurtjes aan.
Wordt blij van: In de natuur zijn. Kleur. Moestuin. Hartjes en knuffelen. Creëren. Nieuwe recepten maken. Schrijven. Fotograferen. Samen spelen en op avontuur.
“De zoektocht naar voeding die bij je past gaat over luisteren naar je lichaam, de voeding aan je lichaam geven die het nodig heeft en de dingen doen die je hartje blij maken. Letterlijke en figuurlijke voeding dus. Dat is Andere Koek.”
Liefde gaat door de maag.

 


Richard Mowbray
 | Co-Founder Centro Punto de Luz |
Whole Food – Plantbased Chef | Food Inspirator |
Ziet het leven als een groot feest.
Wordt blij van: Samenwerken. Kennis delen. Mezelf niet te serieus nemen. Mijn katten.
“Je kunt eten enorm smaakvol en lekker maken zonder compromissen voor je gezondheid te sluiten. Dat kan iedereen!”
Whole Food. Whole Person. Whole YOU.

 


Floor Cuyten
 | Praktijk Satijn | Coach & Creator |
Oog en hart voor afstemming en verfijning.
Wordt blij van: Bloemen. Dieren. Edelstenen. Kinderen. Mooie dingen maken. Het beste in jezelf en elkaar naar boven halen. Samen Stralen!
””Wie ben ik?”, is de vraag die we onszelf vaker mogen stellen. We zijn zoveel bezig met alles om ons heen. Met materiële zaken, onze carrière, met te voldoen aan wensen van anderen. Maar waar zijn we zelf gebleven?”
Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

 

REFERENTIES
“Een zeer ontspannen en uitgebalanceerde trip met een boost voor lichaam en ziel. Zalig eten, professionale coaching, afgewisseld met vrije tijd op een fantastische mooie en fijne plek.
Deze dagen hebben me rust en inzichten gebracht. Mijn lichaam kwam tot rust door het goede eten. Mijn geest door de ontspanning en begeleiding. Ik ben gevoed. Ook na de trip weer in het normale leven heb ik nog steeds de rust. Het ebt na.
Het snoepreisje is goed georganiseerd, doordacht maar tevens intuïtief. Er gebeurt wat er op dat moment goed en passend is. En het eten… Heerlijk! En een zeer actieve factor in alle beweging richting rust, lichaam en ziel.
En de begeleiding… bevlogen en kundig. Een gouden team. Ze vullen elkaar goed aan en vertrouwen (op) elkaar. Ze zijn altijd aanwezig. Met aandacht. Ik heb geen tips alleen maar tops. Het was perfect.” Arlette (42 jaar)

“De combinatie van liefde voor eten en natuur, coaching en ontspanning vond ik super.
De dagen hebben me heel veel rust en inzicht in mezelf gegeven. Ik voel me sindsdien sterker en stabieler. Ik laat me ook meer leiden door mijn gevoel en ik durf meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Dat vind ik echt heel bijzonder. Heel cliché maar ik ben echt dichter bij mezelf gekomen.
Ik vind de prijs die ik heb betaald niet in verhouding tot alle dingen die we hebben. Je mag het echt zien als 5 nachten all inclusive, op een privé kamer, mét workshops, coaching en yoga!! Koopje!
En wat me van deze reis het meest is bijgebleven? Vooral de coaching omdat het op zo’n respectvolle en liefdevolle wijze ging. Ik heb me echt op mijn gemak gevoeld. En genoten van jullie interactie met elkaar. Zo lief en eerlijk!” Flora (32 jaar)

“Dit snoepreisje is echt een cadeautje voor jezelf! Een perfecte combinatie tussen rust en activiteit. Tussen informatie en zelfreflectie. Het heeft me rust, wijsheid en kracht gegeven. Informatie over voeding en wat voeding met je lijf en geest doet.
Nu… nadien kan ik zeggen dat ik ik me krachtig en herboren voel. En dat ik de wereld (weer) aankan.
Richard, Rianne en Floor bundelen duidelijk hun krachten. Humor, liefde, authenticiteit, warmte, integriteit, professionaliteit en kennis. Alledrie op hun eigen unieke manier. Dit snoepreisje… Worth Every Penny!” Manon (48 jaar)

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel of mail ons gerust.
Rianne 06-20324288 / datisanderekoek@outlook.com
Floor 06-17902779 / info@praktijksatijn.nl

With foodlove,
Rianne, Richard & Floor