CADEAUTJES

Cadeautjes op maat
Een cadeautje dat je speciaal voor iemand hebt laten maken. Afgestemd op wat het beste op dat moment bij iemand past. Dat is niet alleen speciaal om te geven maar ook heel bijzonder om te krijgen.

Of het gaat om een sieraad of een (woon)accessoire. Van natuurlijke materialen als leer, stof, wol of hout. Met of zonder edelstenen er in verwerkt. Ik maak cadeautjes en producten op maat. Je kunt daarbij je wensen doorgeven of het helemaal aan mij laten.
Via een foto stem ik af op de ontvanger.
Ik kan je verzekeren, zo’n cadeautje is een schot in de roos!
Ook als het voor jezelf is!

De prijs voor een cadeautje of product op maat is niet standaard.
Deze wordt in overleg bepaald. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

Je kunt mijn creaties zien op Instagram onder @satijn_creatiefzijn.

 

Steentje van Satijn
Elke edelsteen heeft zijn eigen genezende werking en kracht. Het geven van een uitgemeten edelsteen aan iemand is een persoonlijk, origineel en treffend gebaar. Dat is letterlijk en figuurlijk je steentje bijdragen aan iemands welzijn.

IMGP4939 v3Ik kan via een foto invoelen welke steen het beste (op dat moment) bij iemand past. Inclusief een omschrijving over de werking  er van maak ik er een mooi cadeautje van.

En wil je het nog persoonlijker maken, dan is het mogelijk een boodschap bij het steentje te ontvangen. Met tekst geheel afgestemd op diegene voor wie het steentje bedoeld is.

Een steentje van Satijn kost € 15,-.
Een steentje van Satijn met een persoonlijke boodschap kost € 20,-.