Ik heb van een goede vriendin dit bijzondere cadeau gekregen omdat ze mij veel geluk gunt. Omdat op bepaalde levensvragen geen goede raad door vriendinnen te geven is, heeft ze een andere methode gevonden die wijsheid biedt en voorbij gaat aan je eigen denkkracht en emoties. Het cadeau was mooi verpakt en ik was heel nieuwsgierig naar Floor en naar het Stenen Orakel en wat het mij te bieden had.

Ik heb me laten verwonderen door een aantal rake treffers waardoor ik op mijn pad houvast en zicht kreeg. En dan is het ook gewoon nuchter en lachen toen bij het werpen van de stenen, wat ik zo goed mogelijk wilde doen, alle stenen buiten het orakel terecht kwamen. Ah, de eerste les!

Sowieso ben je bij Floor aan een goed adres voor scherp zicht en gevoel van waarneming. Mooi hoe ze op haar gevoel vertrouwt en teruggeeft wat ze ervaart op een ontspannen, veilige wijze. Dagelijks word ik eraan herinnerd wanneer ik de steen die ik nadien heb meegenomen, bij me draag. Een fijne manier om bij mezelf te toetsen wat ik die dag nodig heb. Een echt en fijn mens, in balans tussen kracht en kwetsbaarheid, die met gevoel wel zegt waar het op staat.

VOLWASSENEN | Stenenorakel biedt wijsheid en houvast, Conny (44 jaar)