’s Nachts was Roos onrustig en werd soms angstig, paniekerig wakker. Het gebeurde heel regelmatig. Het was vervelend voor haar, omdat ze niet de hele nacht door kon slapen en natuurlijk brak het ons ook op. Via een fotoreading kon Floor verklaren waardoor dat kwam. Ze constateerde een onveilig gevoel bij Roos.

Een energie van een oude ziel. Floor heeft deze energie in haar praktijk weggehaald bij Roos. Ook kreeg een edelsteentje mee dat Floor speciaal voor haar had gekozen en deze ligt nu als beschermsteentje onder haar kussen.

We zijn nog een keer teruggegaan, omdat de heftige reacties die Roos ’s nachts had zich naar de dag leken te hebben verplaatst. Floor voelde dit meteen aan en gaf aan dat deze onrust niets met de energie van de nacht te maken, maar een onrust bij haar i.v.m. een verbouwing bij ons thuis. Floor adviseerde druppeltjes. Ook gaf ze aan dat het goed is om haar te betrekken bij de veranderingen die aan het huis worden doorgevoerd.

Roos valt tegenwoordig rustig in slaap en slaapt de hele nacht goed door. Ze staat vrolijk op en is goed uitgerust. Het idee dat het steentje onder haar kussen ligt geeft haar een veilig gevoel.

Wat betreft de onrust veroorzaakt door de verbouwing; we leggen Roos iedere avond uit wat er de volgende dag staat te gebeuren. En zorgen ervoor dat haar slaapkamertje en de vertrekken waar niet wordt gebouwd rustig en schoon zijn. Ik heb de indruk dat haar dit goed doet. 

Tijdens de behandeling had Floor veel aandacht voor zowel mijn dochter als voor mij. Ze heeft Roos goed uitgelegd wat ze ging doen bij haar en Roos liet het in alle rust toe. Voor mij een teken dat zij zich ook op haar gemak voelde.

Floor beluistert je vraag goed. Ze verwoordt helder wat ze voelt en ziet. De praktijk voelt aangenaam en als je binnenstapt valt er een rust over je.

KINDEREN | Onrustige en angstige nachten, Roos (5 jaar)