Via een kennis kwam ik in contact met Praktijk Satijn. Jay had last van heftige driftbuien, was onbereikbaar en complex. Tevens keek ik heel erg op tegen de stap van KDV naar school voor hem. Ik wilde graag handvatten krijgen hoe om te gaan met dit gedrag van Jay en hem hierin beter begrijpen.

De sessies bij Floor waren helder, helpend en Jay ging erg graag. Aan het einde van de eerste keer maakte hij echt contact met haar en dat gaf mij als moeder zo’n goed gevoel. Floor hielp Jay onder andere door hem via zijn rug en voeten te behandelen. We kregen Bach druppels mee naar huis en Jay mocht een edelsteen kiezen en mee naar huis nemen, hier kan ik een aantal mooie anekdotes over schrijven, maar de kern is dat ze hem en mijzelf meer inzicht gaven.

Ik kwam met Jay bij Floor bijna een half jaar voordat hij naar school ging. Zijn driftbuien zijn zeker niet overgegaan, met fases zijn ze meer en minder aanwezig. Jay is ouder geworden en veel beter bereikbaar, maar vooral begrijp ik het gedrag van Jay veel beter. De sessies bij Floor heb me inzicht en begrip gegeven. Ze waren ook een stap naar een pad voor mijzelf. Jay gaat inmiddels een paar maanden naar school en het gaat boven verwachting goed! Wat een opluchting en goed gevoel.

Floor is een echte kindervriend, ook buiten de sessies om. Ze is heel goed per email of telefonisch bereikbaar als er vragen zijn, dat vond ik heel erg fijn. In de praktijkruimte van Floor hangt een warme, open sfeer waardoor Jay en ik ons echt thuis voelden. Ze hielp ons ook om naar het systeem om Jay heen te kijken, wij als ouders, zijn broer en zusje. Dit ging met kleine stapjes en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Jay kon ook lekker spelen, terwijl Floor en ik alles eromheen bespraken en als kers op de taart hoefde hij aan het einde niets op te ruimen 😉
Ik zou Praktijk Satijn zeker aanraden bij strubbels en onrust bij (jonge) kinderen.

KINDEREN | Onbereikbaar en driftig, Jay (4 jaar)