Ik ben naar Floor gegaan omdat ik soms een heel raar gevoel kreeg, ik voelde me duizelig en kon nauwelijks meer op iemand reageren. Ook wilde ik af van mijn ‘drukke hoofd’ zoals ik het altijd noem. Als ik iets had wat ik nog moest doen, voelde het alsof ik ineens 5 dingen moest doen.

Later bleek het rare gevoel en de drukte in mijn hoofd met elkaar te maken te hebben!!
Ik heb onder andere een steentje meegekregen die ik elke dag aan mijn kettinkje droeg. En die heeft me echt heel goed geholpen, ik ben helemaal van mijn rare gevoel af en de drukte neemt ook steeds meer af. Heel frappant ook dat het steentje helemaal verkleurde, wat betekende dat het goed werkte.
Ik draag het steentje af en toe nog als ik voel dat ik het nodig heb en ik voel dat de druk weer wat toeneemt in mijn hoofd. En het gaat echt beter dan ik ooit had kunnen denken.
Ik zeg eerlijk, ik was best wel een beetje zenuwachtig voor de therapie. Ik dacht dat ik heel veel over mezelf moest gaan vertellen enzo, maar dat was eigenlijk niet het geval. Floor heeft (wat ik nog steeds heel knap vind!) gevoeld wat ik nodig had. Dat heeft me echt veel goed gedaan, dus Floor: Hartstikke bedankt!!

KINDEREN | Een druk en vol hoofd, Noortje (13 jaar)