INDIVIDUELE THERAPIE

Iedere ouder wil dat zijn of haar kind lekker in zijn vel zit en gelukkig is. Het is dan soms best lastig om je kind te zien worstelen zichzelf te kunnen zijn bij de uitdagingen en situaties die hij in zijn leven krijgt voorgeschoteld. Of om te zien hoe hij zich staande probeert te houden in de drukke en veeleisende wereld om zich heen. En als je kind dan ook nog eens (hoog) gevoelig is…

Met open armen ontvang ik deze kinderen in mijn praktijk die wel wat hulp kunnen gebruiken. Mijn hart ligt bij kinderen. Gevoelig, puur en onbevangen als ze kunnen zijn. Met het doel ze dat zo lang mogelijk te laten blijven, draag ik graag mijn steentje bij. Door mijn eigen gevoeligheid ben ik in staat om me energetisch, nauwkeurig op een kind af te stemmen, te voelen wat er speelt, te zien wat er dwars zit en wat een kind op dat moment nodig heeft.

Zo ziet een behandeling er elke keer weer anders uit. Ik kan verschillende therapieonderdelen toepassen. Uiteenlopend van massagetechnieken en mindfullness tot edelsteentherapie en bloesemremedies. Of ik geef praktische handvatten mee voor thuis om toe te passen bij bijvoorbeeld een slaap- of ochtendritueel. Op die manier kan een kind na een of een aantal behandelingen weer zonder angsten slapen, beter omgaan met de prikkels om zich heen, zich vrijer bewegen, beter voor zichzelf opkomen of net wat er speelde.

De leeftijd van kinderen in mijn praktijk varieert van een paar weken oud tot jong volwassenen. Een behandeling duurt gemiddeld een uur en kost € 60,-.

Lees hier ervaringen van cliënten.